Tarieven

 • De Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) maakt de prestatiebeschrijvingen voor de tandartsen. In deze beschikking staat beschreven waar de tandarts aan moet voldoen om een verrichting in rekening te brengen.

 • Voor behandelingen die duurder zijn dan € 250,- krijgt u vooraf een prijsindicatie. Dit kan mondeling zijn, maar dan wordt dit in uw dossier geregistreerd. In de meeste gevallen zal de begroting schriftelijk aan u worden gegeven. Voor aanvang van de behandeling ontvangen wij deze dan graag ondertekend retour. Wij zullen tevens een aanbetaling van u vragen.

 • De tandartsrekening is opgebouwd uit de prestatiecodes zoals de NZA deze publiceert. aan elke code is een tarief gekoppeld. Rekeningen worden direct afgerekend aan het einde van de behandeling. Indien u de nota direct ingediend wilt hebben kan de nota via onze factoring lopen. Zie www.mijnandersnota.nl

 • Onze tarieven zijn aanwezig in de praktijk. De tarieven zijn vastgesteld door de overheid. De tarieven voor mondzorg kunt u hier downloaden.

 • Voor vragen over uw tandartsnota die u via Anders Medical Factoring heeft ontvangen, belt u tijdens kantooruren:

  085 – 760 62 62

  Voor vragen over de behandeling neemt u contact op met de praktijk:

  010 – 466 01 04